Univerzální kovový kříž od fy. NGT, vhodný pro podběráky v rozpětích 90 - 120 cm.   Novinka na sezónu 2016 ! ! Pikantní, kořeněná klobásová směs pro ryby z výběrových surovin !   ! Včetně tekuté přísady zdarma ! Na každý kg dostanete 50 ml koncentrátu     Obsahuje:    22 druhů velmi kvalitních, na základě letitých provozních a závodních zkušeností, vybraných surovin. Směs masových mouček, sladkovodní a krevetová moučka, rozpustný rybí protein, fish liquid, extrudovaná sojová a kukuřičná... Celý popis

Koupit za 99 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Univerzální kovový kříž od fy. NGT, vhodný pro podběráky v rozpětích 90 - 120 cm.
 

Novinka na sezónu 2016 !

! Pikantní, kořeněná klobásová směs pro ryby z výběrových surovin !

 

! Včetně tekuté přísady zdarma !

Na každý kg dostanete 50 ml koncentrátu

 

 

Obsahuje:    22 druhů velmi kvalitních, na základě letitých provozních a závodních zkušeností, vybraných surovin. Směs masových mouček, sladkovodní a krevetová moučka, rozpustný rybí protein, fish liquid, extrudovaná sojová a kukuřičná mouka, bisquit mouka, CSL mouka, ptačí zob, pivovarské kvasnice, pšeničné klíčky, sušené mléko, syrovátka, sušená natrávená játra, lososový protein, sušená vejce, směs přírodního koření "Frankfurtská klobása", Robin red, přírodní česnek, niger, černý pepř. 

Charakteristika:  Základem je naše osvědčená kombinace masových a rybích surovin, smíchaných s profesionálními, přírodními směsmi koření, charakteristických pro typ frankfurtské klobásy.

Směs je navíc doplněna o Krillovou moučku, což je arktický plankton, který se převážně skládá z larev různých druhů korýšů. Dále Krevetovou moučku a Lososovou moučku. Posledním z výrazných atraktorů je Španělský pepř, a Černý pepř, který dává směsi pikantní příchuť a je praxí ověřeno, že určitý podíl pálivých přísad má na ryby velmi pozitivní účinek!   

Tip na použití:  Pro náročnější rybáře máme dobrý typ a to přidat do směsi syrové rybí maso, např. filé, tuňáka, makrelu, vlastní nachytanou a pomletou bílou rybu, atd. Syrové maso nechte dobře odkapat, nebo ho prolisujte tak, aby bylo s co nejmenším obsahem vody a pomelte ho najemno na mlýnku na maso i s kostmi, ale bez šupin ( ucpou matrice mlýnku ). Pak jej můžete přidat cca až 10 %. 

Máte-li doma koření Frankfurtská směs, přidejte ho přiměřeně, aby jste dohnali úbytek z naředění rybím masem. Stejně tak přidejte přiměřeně i přírodní česnek, jemně drcený se solí. Získáte velmi kvalitní a přitažlivou kořeněnou směs! 

Syrová vejce dejte dle vlastních zkušeností a požadavků na rozpustnost boili, doporučuji v teplejším období 6 – 8 ks / kg, dle požadavku na délku rozpustnosti. Zde bude cca do 6 hodin. Vše ale může změnit velký počet bílých ryb v dané lokalitě, které boilies ožerou ať je jak chce pevné! Pokud budete chytat v chladnější vodě, pod 15 °C, můžete dát jen 3 – 4 ks vajec. Pro ty, kdo chtějí dlouhou nerozpustnost na půl dne a víc, doporučuji přidat vaječný bílek 3 - 5 % a krupicovou mouku 10 %. Směs neobsahuje konzervant! Doporučuji zakoupit.

Skladování: Skladujte boilies směs v suchu a temnu, v dobře uzavřených, neprodyšných PVC obalech, aby směs nevyvětrávala. Doporučuji spotřebovat tento boilies mix nejlépe do 6 měsíců. Sice vydrží mnohem déle, ale dochází pomalu k samovolnému vyvětrávání přírodních aromatických složek. Žádný výrobek na přírodním základu nevydrží mít stejné vlastnosti po dlouhé měsíce skladování. A na tom pak závisí i úspěch u vody. 

 
Zobrazit více

Parametry

Výrobce NGT
Druh podběrák